Boetieks

Boetieks

Onze boetieks kun je vinden in Brussel, Antwerpen en Brugge en zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

In Brussel kun je ons vinden in de Sint-Hubertusgalerijen waar we geopend zijn van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur. Om een afspraak te maken kun je telefonisch contact met ons opnemen +32 344 567489

In Antwerpen zijn wij te vinden in Meir 154 en in Nationalestraat 23 in de Modewijk. Ook hier zijn we geopend van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur. Telefoon +32 239 8967365

En in Brugge is de Lingerie Stephanie boetiek gevestigd in de steenstraat 76 en waar u terecht kunt van dinsdag tot zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Online Casino's

Meer informatie

Voor meer informatie over onze collecties en modeshows kun je jezelf inschrijven op de Stephanie Newsletter. Zo ben je dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste lingerie trends en onze nieuwste collecties. In de maandelijkse newsletter worden ook de datums van de modeshows gepubliceerd en kun je tevens ook andere evenementen vinden waar Lingerie Stephanie aanwezig zal zijn.

De Lingerie die op deze website gepubliceerd staan kun je via onze website www.lingeriestephanie.be bestellen maar je kunt natuurlijk ook altijd even langs komen en ons assortiment in één van onze boetieks komen bekijken. In verband met hygiëne kan de lingerie niet geruild worden en raden we iedereen ten zeerste aan gebruik te maken van onze matentabellen als je van plan bent om via onze website een bestelling te doen.

Alle kledingstukken worden discreet verpakt naar je toegezonden. Mocht je echter een bestelling plaatsen die als cadeau naar iemand anders moet worden gestuurd laat het ons dan weten bij het uitchecken dan krijg je van ons een leuke cadeauverpakking. Wanneer je vandaag vóór 16:00 uur besteld krijg je morgen je bestelling al thuisbezorgd. Dit geld voor België, Nederland, Dutsland en Frankrijk. Overige landen kunnen rekenen op een levertijd van 2 dagen.

Mannen die graag een luxe lingerie cadeau willen doen aan hun partner kunnen bij ons om advies vragen wat het beste bij hun partner past. We vragen dan wel een foto van je partner mee te brengen zodat we je een beter advies kunnen geven. Daarnaast krijgen de mannen die voor hun partner iets leuks aan willen schaffen van ons een leuke cadeauverpakking.

Heb je verder nog vragen of speciale wensen? Stuur ons dan een email of geef ons een telefoontje tussen 10:00 en 20:00 uur. Onze medewerksters zullen je graag helpen met het beantwoorden van vragen of advies.